Arbejder du med forbrugere, så kan vi hjælpe dig med at styrke dit salg​

splitter-blue

Som en del af RelationMedia, er RelationMedia Salesforce stærkt funderet inden for retail og har siden 1999 arbejdet med de største brands og detailkæder i Danmark. Vi er stolte af de lange relationer med vores kunder, der bunder i, at vi hver eneste dag arbejder for at styrke deres brands og forretning – og det samme kan vi gøre for dig. Udvikling sker ikke alene – og vi sætter en ære i at udvikle vores forretning sammen med vores kunder.

Det betyder nemlig, at du altid får det ypperste af det vi kan præstere – og at du er med til at sætte dagsordenen, for hvilket fokus vi har. For at hjælpe dig bedst muligt holder vi os konstant på forkant med udviklingen både nationalt og internationalt. Så når vi ikke lige stikker hovedet sammen med dig, deltager vi i workshops, messer og foredrag, der er med til at konsolidere vores position, som de bedste på markedet.

Kontakt os nu og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig

Kontakt os nu

splitter-blue

Internationalt samarbejde

Uanset om du bevæger dig på den nationale eller internationale scene, kan vi hjælpe dig med at udbrede dine branding- og salgsaktiviteter via vores samarbejde med Sales Services International.

SSI sikrer dit brand international rækkevidde. Som medlem af SSI – Sales Services International– kan vi tilbyde dig en unik indgang til en international salgs- og markedsføringsplatform. I samarbejde med vores dygtige kolleger i udlandet, har vi mulighed for at brede dit brand ud på den internationale scene.

Du får adgang til vores internationale samarbejdspartneres mange års erfaring og vi kan samtidig agere ”one point of contact” på de aktiviteter,
der afholdes på tværs af flere lande.

​Godthåbsvej 79 - 8660 Skanderborg

8793 0303
CVR: 31620899