Mød vores kunder​

splitter-blue

​Det er ikke kun dig, der har brug for en samarbejdspartner, som kan lidt mere end de fleste.

Faktisk har rigtig mange virksomheder gennem årene valgt at samarbejde med os og det er der mange grunde til.

Har du brug for lidt mere viden om, hvad vi kan, så kig ind i vores cases hvor resultater og oplevelser taler for sig selv.

Vi står altid klar til at hjælpe dig videre til en fantastisk oplevelse for både dine kunder og din virksomhed.​

Siden 2017 har vi hjulpet Fentimans med at penetrere det danske marked via målrettet indsalgsarbejde direkte i detailhandlen.

Over de seneste 2 år har vi i tæt samarbejde med Fentimans vækstet brandet markant gennem kontinuerlige butiksindsatser på indsalg. Sideløbende har vi hjulpet dem med aftaler på marketing, demoaktiviteter og forbrugerevents til relevante arrangementer, hvor RelationMedia har stået for alt fra udvikling af setups til endelig eksekvering. Vores team har desuden bidraget til at cementere Fentimans position i Danmark via pop-up shops og placeringer i relevante livsstilsbutikker.

Salgsraten er mangedoblet, og sammen med Fentimans Danmark sætter vi løbende nye targets for næste succes.

Resultaterne er opnået gennem et tæt og fleksibelt samarbejde, hvor vi har rådgivet Fentimans med den rette go-to market strategi og i dag favner vores Fentimans team 6 Field Sales konsulenter og deres egen Field Sales Manager.​

Kohberg oplevede som mange andre brands konsekvensen af det paradigmeskifte, der er i gang i dansk detailhandel og med et stort ønske om at holde fokus på egne kernekompetencer, valgte virksomheden derfor i 2019 at virksomhedsoverdrage deres detailssalgsstyrker til RelationMedia Salesforce.

For Kohberg har outsourcing af salgsstyrkerne betydet en langt større fleksibilitet og en mulighed for at skabe synergier i butikkerne, som de ikke selv ville kunne opnå.

Helt konkret har Kohberg opnået store besparelser på samme geografiske rækkevidde. Synligheden i butikkerne er fortsat sikret og vi har i tæt dialog med Erik Nielsen fra Kohberg, udarbejdet et skræddersyet og agilt setup, der sikrer en professionel håndtering af CRM, salgsmøder, rapportering og fastlæggelse af KPI’er. Samtidig har fokus været på at sammensætte det optimale Salesforce team, for at imødekomme den omskiftelige markedssituation i dansk detail.

I dag har vi således et stort og dedikeret Field Sales team, der sikrer Kohberg kontinuerlig tilstedeværelse i butikkerne, på tværs af dansk detail. Derudover suppleres Field Sales indsatsen gennem demo- og merchaktiviteter, som vi også varetager. Således oplever kunder og medarbejdere til stadighed, at Kohberg branded varetages med udgangspunkt i Kohbergs værdier.​

I RelationMedia Salesforce har vi ikke blot en ekstern salgsstyrke, men derimod en flok meget dedikerede kollegaer. RelationMedia Salesforce og Pure Shots er sammen begyndt rejsen i detailhandlen. I gennem tæt dialog med hele teamet, og kontinuerlig opfølgning på målsætninger, forbedrer vi os sammen hver dag. Vi tør udfordre hinanden, og er ambitiøse på hinandens vegne. Med en fælles dedikeret indsats styrker vi Pure brandet, og RelationMedia Salesforce optimerer salgsindsatsen i butik.

​Godthåbsvej 79 - 8660 Skanderborg

8793 0303
CVR: 31620899